Tweede Altena Cup van 24-28 augustus 2021

Foto: Archief
16 april 2021, 17:32
Verlopen

ALTENA - Nu de Regiocup in Altena naar verwachting niet meer voor de zomer georganiseerd kan worden, zijn alle ogen nu gericht op de tweede editie van de AltenaCup.

De organisatie van de AltenaCup gaat nu hard aan het werk om van de tweede editie voor alle 13 voetbalverenigingen in Altena weer een doorslaand succes te maken. Aan het toernooi kan worden deelgenomen door eerste elftallen mannen en vrouwen en alle jeugdcategorieën. Daarmee komen op zaterdag 28 augustus ongeveer 2.500 voetballers in actie op alle 13 sportcomplexen van de gemeente Altena. Voor de eerste elftallen mannen worden de voorrondes gehouden op dinsdag 24 augustus. De finales worden verspeeld op zaterdagmiddag 28 augustus.

Alle jeugdcategorieën spelen de poules en finales op zoveel mogelijk sportcomplexen. Het dames- en meisjesvoetbal in 2019 bij v.v. Sleeuwijk was een groot succes. Waar mogelijk zal de organisatie van de AltenaCup de nodige aanpassingen en verbeteringen aanbrengen. Uiteraard zullen ook de maatschappelijke activiteiten weer deel uitmaken van het toernooi om het motto ‘Sportief Bewegen en Gezond Leven’ goede invulling te geven. En uiteraard zal rekening worden gehouden met de RIVM-maatregelen, die in augustus (nog) zullen gelden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl