Slot Loevestein in april enkele dagen geopend voor publiek

Foto: Archief
17 april 2021, 05:56
Verlopen

POEDEROIJEN - In de museumweek van 19 t/m 25 april vindt er een pilot plaats voor tijdelijke heropening van musea, gecombineerd met een gratis sneltest.

Het is een initiatief van het Ministerie van OCW en de Museumkaart. Door heel Nederland zijn musea geopend en ook Loevestein mag tijdelijk open. Met een museumkaart, een gereserveerd tijdvak en een negatieve sneltest kunt u Loevestein op 21, 22 en 23 april veilig en verantwoord bezoeken. Deze pilot is anders dan de field labs die zijn gehouden: het coronaprotocol blijft gelden. Zo blijft de anderhalve meter gelden, zijn er vaste looproutes en desinfectiemiddelen.

De sneltesten worden afgenomen door de testcentra van de Stichting Open Nederland. Mensen die een tijdvak hebben gereserveerd op museum.nl worden doorverwezen voor een gratis sneltest die wordt aangeboden via covidsnelteststraat.nl. Reserveer nu uw ticket voor de tijdelijke heropening via www.museum.nl/pilotsneltesten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl