De Soos organiseert ‘De 24 uur voor Huntington’

Foto: Facebook De Soos
25 april 2021, 13:22
Verlopen

ALMKERK - Op 7 en 8 mei organiseert Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’ de actie ‘De 24 uur voor Huntington’. Dit is een 24-uur durende livestream waarmee De Soos aandacht vraagt voor de ziekte van Huntington.

Door middel van verschillende activiteiten, optredens en veilingen zal er geld opgehaald worden voor Campagneteam Huntington. Via de speciale website www.de24voor.nl worden alle activiteiten bekend gemaakt die tijdens de livestream plaats gaan vinden. Enkele van de activiteiten zijn onder meer een online bootcamp onder leiding van Eric Baks. Ook kan er tijdens de livestream een lekker gerecht gekookt worden onder leiding van Alistair. Er staan artiesten gepland, waaronder The Confetti Ravers en Buren van de Brandweer.

Help ook mee om geld in te zamelen voor het goede doel tijdens ‘De 24 uur voor Huntington’. Via de website www.de24voor.nl en via de Facebook pagina van De Soos Almkerk krijgt u de laatste nieuwtjes mee.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl