Natuurspeurtocht Rondje Woerkum in de meivakantie

Foto: Facebook Natuurspeurtocht Woudrichem
25 april 2021, 13:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 5 mei en 9 mei, in de meivakantie, kunt u samen met uw kinderen deelnemen aan de Natuurspeurtocht Rondje Woerkum.

Ontdek de groene geheimen van de Vestingwallen van Woudrichem. Ga voor een gezellige middag met uw kinderen en kleinkinderen op pad. Ga dingen ontdekken, zoeken en zelf maken langs de uitgezette route door de prachtige vestingstad. Ook leuk voor Moederdag.

Er is een vrije inloop om te starten op woensdag 5 en zondag 9 mei tussen 12.00 en 16.00 uur. U start bij Rijkswal 34. De kosten zijn slechts een vrijwillige bijdrage. Kijk ook op de Facebookpagina onder natuurspeurtochtrondjewoerkum.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl