Jarig Ondernemend Altena organiseert Pitchfestival

Foto: Pixabay
29 april 2021, 08:19
Verlopen

ALTENA - B2B-platform Ondernemend Altena bestaat 10 jaar. Reden voor een bijzonder feestje. De stichting organiseert een uniek Pitchfestival, een combinatie van online trainen en fysiek doen. Het event start op 20 mei en loopt door tot en met Open Coffee Altena 39.0 op 10 juni.

Ondernemend Altena brengt al 10 jaar zijn missie de regio in: Vinden. Verbinden. Versterken. Waarderen. De achterliggende jaren werd in dat verband dan ook een groot aantal events en kennissessies georganiseerd. De meest bekende zijn Open Coffee Altena en BizAwards Altena. Maar er was meer zoals Varen op het water, Biesbosch Bizz Breakfast, Ondernemersdagen Koninklijke Luchtmacht, Espresso-kennissessies, Starters & Seniors, Pitches & Swops, Samenwerkend Altena en nu Het Pitchfestival.

U bent als ondernemer hartstikke goed in wat u doet. Maar bent u ook net zo goed om dat over te brengen aan anderen? Tijdens een meeting, een netwerkgesprek, een beursbezoek of op een verjaardag? Of bent u al goed in pitchen, maar zou u wel eens van een professional maatwerkadvies willen hebben? Voor iedereen die zijn pitchvaardigheden wil verbeteren, organiseert B2B-platform Ondernemend Altena Het Pitchfestival samen met De Pitchcoach, dr. Esmeralda Kleinreesink.

Als u ook uw luisteraars aan uw lippen wilt kluisteren met korte, krachtige pitches die echt blijven hangen, schrijft u zichzelf dan in voor de gratis Kick-off en beslis daarna of u het verdere traject ingaat. Het Pitchfestival wordt gehouden tijdens Open Coffee Altena op 10 juni. Dat gebeurt ‘in the open’ bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Open Coffee Altena 39.0 wordt georganiseerd volgens de voor 10 juni geldende RIVM-richtlijnen en is ook dan afgestemd met de gemeente Altena.

Alle informatie rond het volledige event is te vinden op de website www.OndernemendAltena.nl onder het kopje Pitchfestival. Ook daar zijn alle aanmeldgegevens te vinden voor de kick-off én de training. Evenals meer info over Esmeralda Kleinreesink, De Pitchcoach.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl