Rick Sonnema geselecteerd voor het Olympisch Kwalificatietoernooi Karate

Foto: Leo Sonnema
29 april 2021, 10:27
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Namens Nederland mag Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg een poging gaan wagen om een ticket voor de Olympische spelen Tokyo 2021 te bemachtigen in de categorie male Kata.

Van 11 t/m 13 juni vindt in Parijs het wereldwijde Olympische kwalificatietoernooi (OKT) plaats. De Karate-do Bond Nederland heeft Rick geselecteerd om daar deel te nemen in de Olympische categorie Male Kata. Sonnema is heel blij dat het is gelukt om nu op dit punt te mogen staan.

De Olympische spelen is het hoogst haalbare en hij gaat er alles aan doen om deze droom waar te maken. Rick traint al jaren in Waalwijk bij Karate-do Academie Itosu en geeft tegenwoordig zelf karatelessen in Eethen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl