Vanaf 1 mei zomerdienstregeling bij Riveer

Foto: Riveer
29 april 2021, 18:27
Verlopen

REGIO - Vanaf mei start het toeristische seizoen bij Riveer. Dit betekent dat er vanaf 1 mei in de weekenden weer doorgevaren wordt naar Slot Loevestein en Fort Vuren ondanks dat het kasteel nog gesloten is. Ook gaan alle verbindingen weer op zondag varen.

Naast het veer Brakel zullen ook het autoveer tussen Aalst en Veen en de voet- en fietsveren rondom Gorinchem weer op zondag varen. In de maanden mei en juni is er in de weekenden een vaste veerverbinding naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Voor deze verbinding zijn geen losse tickets verkrijgbaar, maar koopt u altijd een dagkaart.

De eerste afvaart van Gorinchem naar de toeristische trekpleisters Loevestein en Vuren met het reguliere veer is altijd om 12.15 uur. Om toch eerder over water naar Loevestein te gaan, wordt er echter om 9.55 uur vanuit Gorinchem een rechtstreekse vaste rit met de watertaxi gevaren. Met het watertaxi-actie ticket dat u vooraf koopt, kunt u ’s middags met het reguliere veer terug. Wilt u gebruik maken van deze vroege overtocht? Reserveer dan vooraf via de Watertaxi-telefoon: 0183 – 659 314).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl