Voetvolley trainingen starten weer in Werkendam

Foto: Rene van der Giessen
29 april 2021, 08:06
Verlopen

WERKENDAM - Vanaf woensdag 12 mei kunnen er weer 10 weken lang voetvolleytrainingen gevolgd worden. De trainingen worden verzorgd door de bekende en ervaren trainer Philip den Haan.

De trainingen zijn op de Copakadijk, de locatie van Beachsport Vereniging Werkendam, van 17.00 tot 18.30 uur. Deze trainingen zijn uitstekend te combineren met je eigen voetbaltrainingen en de extra vaardigheden zullen zeker van pas komen.

Geef je dus op als je 14 jaar of ouder bent en bedenk dat deze trainingen ook leuk zijn voor meiden. Opgeven kan per mail: info@beachsport.nl. De kosten vallen reuze mee en iedere deelnemer krijgt een t-shirt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl