Biesbosch Buffel Challenge voor verschillende categorieën

Foto: Archief
1 mei 2021, 10:11
Verlopen

ALTENA - Een wielerwedstrijd op 15 mei in de Biesbosch? De regels rondom het coronavirus geven er (nog) geen ruimte voor. Het organiserende comité heeft een andere uitdaging bedacht: een Challenge voor verschillende categorieën op het wedstrijdparcours. Buffelen in de Biesbosch, kop in de wind en gaan!

Iedereen kan, binnen de vastgestelde periode, coronaproof en veilig rijden op een dag en tijdstip dat hem of haar schikt. Van zaterdag 8 mei 2021 9.00 uur tot zaterdag 15 mei 2021 16.00 uur is deelnemen mogelijk op het wedstrijdparcours, strava segement ‘De Grote Groene Uitdaging’. Eén ronde is ruim 9 km. U registreert uw rit op Strava onder de naam ‘Biesbosch Buffel Challenge’. Ook is er een Biesbosch Challenge Kris Kras. Dit is een route van 60 km door de Biesbosch.

Binnen de Biesbosch Buffel Challenge kunt u aan de volgende categorieën deelnemen: Biesbosch Buffel Challenge (BBC) Sportklasse, BBC Amateurs en BBC Elite. Van alle categorieën wordt een uitslag voor dames en heren opgemaakt. Er komt een virtueel podium met echte prijzen voor plaats 1 tot 3. Deelname is, in principe, gratis. Mocht u een bijdrage willen doen, is dat van harte welkom. Alle informatie is te vinden op www.omloopvandebiesbosch.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl