Loco-burgemeester over brand Werkendam: “Dit heeft een hele grote impact”

Foto: Altena TV
2 mei 2021, 16:00
Verlopen

WERKENDAM - Loco-burgemeester Hans Tanis van de gemeente Altena spreekt van een hele grote impact. Tanis reageerde zondagmiddag ter plaatse op het nieuws van de zeer grote brand aan de Beatrixhaven in Werkendam.

De brandweer had het vuur rond 16.00 uur onder controle. Het moment dat het voor de hulpdiensten veilig was om het pand te betreden, vond de politie twee lichamen in het uitgebrande appartement. Zondagavond rond 22.30 uur is, met behulp van speurhonden, een derde lichaam aangetroffen. Het appartement werd verhuurd aan een uitzendbureau dat Litouwers erin heeft gehuisvest.

Dick Hoogendoorn, eigenaar van het afgebrande pand, noemt het nieuws verschrikkelijk. Hoogendoorn benadrukt tegen Omroep Brabant dat de huisvesting van de arbeidsmigranten goed was geregeld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl