Wees welkom bij de Bloemenmarkt in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
5 mei 2021, 11:15
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdagochtend 15 mei van 8.00 tot 12.00 uur organiseert Wilhelmina'26 een Bloemenmarkt in Wijk en Aalburg.

Ook deze keer is er een aantrekkelijk aanbod. Voor ieder wat wils staat deze ochtend te wachten op een nieuwe eigenaar. Uiteraard wordt deze markt georganiseerd volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. De opbrengst gaat naar de clubkas van Wilhelmina’26. Er kan alleen contant worden afgerekend.

De Bloemenmarkt vindt plaats op de parkeerplaats van sportpark de Ebbe aan de Maasdijk 20A in Wijk en Aalburg. U kunt parkeren op het pad naast het terrein of bij de kerk. De organisatie van de Bloemenmarkt Wijk en Aalburg hoopt op uw komst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl