Zorgplein Maaswaarden zoekt wandelvrijwilligers

Foto: Zorgplein Maaswaarden
5 mei 2021, 11:07
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Voor de wandelclub van Zorgplein Maaswaarden worden enthousiaste vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om op dinsdagmiddag met de bewoners naar de markt te gaan, een frisse neus te halen of juist lekker van het zonnetje te genieten.

Heeft u op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur wat tijd over, houdt u van wandelen en kunt u een rolstoel duwen? Dan wordt u van harte uitgenodigd zich aan te melden om mee te gaan draaien in de wandelclub van Zorgplein Maaswaarden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Bert Noorloos via telefoonnummer 0416-698400. Mailen kan ook naar b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl