Bestuurder vlucht te voet verder

Foto: Archief
9 mei 2021, 17:04
Verlopen

WERKENDAM - Vrijdagnacht 7 mei moest een man in Werkendam na een achtervolging te voet zijn rijbewijs inleveren.

De bestuurder reed door Werkendam en toen hij agenten achter zich zag rijden, bracht hij zijn auto tot stilstand en ging er als een haas vandoor. Na een achtervolging te voet en een zoektocht in het park vonden de agenten de man liggend in het gras. De politie vermoedt dat hij hoopte zo niet gezien te worden.

Uit onderzoek bleek dat de man mogelijk onder invloed van alcohol of drugs was. Op het bureau weigerde hij alle medewerking. Er zal dossier opgemaakt worden en de strafeis zal worden bepaald door de verkeersofficier. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl