Duyls Bos weer open voor bezoekers

Foto: Agnes Advocaat
18 mei 2021, 17:41
Verlopen

ALMKERK - Een half jaar lang was het stil in het Duyls Bos, maar daar komt nu weer verandering in.

De versoepeling van de coronamaatregelen is goed nieuws want per woensdag 19 mei mag de poort weer open voor bezoekers. De mensen van het Bos hebben de bezoekers gemist en andersom ook, zo bleek uit de berichtjes die via de website of social media kwamen. Intussen is het natuur- en cultuurhistorisch centrum ook nog beter te vinden, want de gemeente Altena heeft gezorgd voor verwijzingsbordjes.

Kent u het Bos niet, ga dan zeker een keer kijken en voor al diegenen die het Bos misten, u bent weer van harte welkom. Er zijn wel een paar regels waar bezoekers aan moeten voldoen. Deze regels zijn terug te vinden op de website www.duylsbos.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl