Panna, spoken word, thriller en de dierenwereld in één livestream

Foto: Bibliotheek CultuurPunt Altena
25 mei 2021, 17:38
Verlopen

REGIO - De Bibliotheek organiseert op woensdag 2 juni van 16.00 tot 17.30 uur Ontmoet Schrijvers Online #jeugdeditie.

Deze livestream staat in het teken van optredens en interviews van verschillende artiesten, zoals een schrijver en een straatvoetballer. Ook krijgen deelnemers de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Ontmoet Schrijvers Online wordt vanuit Bibliotheektheater Rotterdam uitgezonden en wordt gepresenteerd door Nathalie van Lemmen.

Je kunt tijdens Ontmoet Schrijvers Online kijken en luisteren naar Margje Woodrow, Anne Rats Brandon Taylor en Easy man (Jeand Doest). Deelname is gratis. Ga voor meer informatie naar bibliotheekaltena.nl/ontmoetschrijversonlinejeugd. Ontmoet Schrijvers Online Jeugdeditie is onderdeel van Ontmoet Schrijvers Online: een initiatief van Bibliotheken en Probiblio waarbij Bibliotheken online bekende schrijvers en dichters ontvangen en interviewen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl