Drugslab aangetroffen in haven Werkendam

Foto: Altena TV
1 juni 2021, 15:00
Verlopen

WERKENDAM - Aan de Beatrixhaven in Werkendam is dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur een drugslab aangetroffen. Het drugslab werd ontdekt in een loods.

Er zijn drie verdachten aangehouden omdat zij mogelijk betrokken zijn bij dit drugslab. De drie verdachten werden ter hoogte van de autosteiger in de haven met getrokken vuurwapens ingerekend, zo meldt een getuige via sociale media. De politie kreeg hierbij hulp van verschillende omstanders.

De politie laat weten dat de Recherche en Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) aanwezig zijn voor verder onderzoek. Het is nog niet duidelijk welke drugs er in het laboratorium zijn geproduceerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl