Mooi Gorinchem zoekt ambassadeurs

Foto: Agnes de Jong
1 juni 2021, 17:27
Verlopen

GORINCHEM - Na een succesvolle pilot in 2020 staat het mobiele informatiepunt van de VVV en Riveer vanaf 5 juni weer Buiten de Waterpoort. Het team vrijwilligers zoekt nog enthousiaste gastvrouwen/-heren om informatie te verstrekken over Gorinchem en de veerdiensten.

In de zomermaanden maken veel toeristen gebruik van de veerdiensten Buiten de Waterpoort en de havens. Om hen bij aankomst al op weg te helpen of door te verwijzen naar de centrale VVV en hotspots in de vesting, is vorig jaar een proef gedaan met een mobiel informatiepunt. Van juli t/m september werden ruim 2.800 toeristen extra op weg geholpen.

Ook dit jaar verwachten Gorinchem Citymarketing, VVV Gorinchem en Riveer weer meer Nederlanders die in eigen land op vakantie gaan. Om het promotieteam te versterken zoeken de toeristische partners voor de maanden juni, juli, augustus en september nog enthousiaste vrijwilligers die voorlichting geven over de vestingstad, de veerdiensten en de omgeving. Na een inwerkperiode worden zij ingezet op woensdag, zaterdag en/of zondag van 12.00 tot 15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen bellen of mailen naar Marion Levering (coördinator VVV) voor meer informatie: 0183-631525 of marion@mooigorinchem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl