Biljarten, een sport? Jazeker!

Foto: Pixabay
2 juni 2021, 16:59
Verlopen

GENDEREN - Is biljarten een sport? Jazeker, biljarten is zeker een sport. U bevordert en onderhoudt met biljart uw fysieke conditie, het helpt u bij de ontwikkeling van uw sociale leven en het kent verschillende disciplines en competities.

De plaats, de spelers, het materiaal: elk spel is anders. Eén van de eigenschappen van de biljartsport is dat het nooit tweemaal op dezelfde manier wordt gespeeld. Strategie, techniek, mentale weerbaarheid: met de druk kunnen omgaan is een vorm van sport. Biljart is dus wel zeker een sport. De Kromme Keu (DKK) in Genderen is al bijna 50 jaar lang de biljartvereniging in de regio waar gezelligheid gecombineerd wordt met prestaties. In het altijd gezellige café het Zwaantje in Genderen worden de thuiswedstrijden gespeeld.

Heeft u altijd al eens een balletje willen stoten, heeft u ook al eens gedacht om uw krachten te meten in competitieverband, meld u aan of informeer naar alle mogelijkheden. Het contactadres is er-ko@live.nl. Aarzel niet en kom de biljartsport beoefenen bij DKK. U zult er zeker geen spijt van krijgen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl