Open Coffee Altena gaat weer netwerken

Foto: Archief
15 juni 2021, 20:27
Verlopen

DUSSEN - "We gaan weer netwerken!" Nu Nederland langzaam weer langzaam 'open' gaat, blikt B2B-platform Ondernemend Altena graag weer vooruit. Was de laatste Open Coffee Altena op 20 februari 2020 bij Oerlemans Plastics in Giessen, de volgende netwerkeditie komt op 9 juli in Dussen op de rol.

Open Coffee Altena 39.0 vindt plaats op vrijdag 9 juli 2021, inloop vanaf 09.30 uur. Deze sessie wordt buiten georganiseerd bij De Rooy Hoveniers, Binnen 27A, 4271 BV in Dussen. Evenals bij voorgaande Open Coffee-sessies start ook dit keer om 10.00 uur het Kennis delen. Pitchcoach dr. Esmeralda Kleinreesink neemt ondernemers mee in de wereld van écht effectief pitchen. 

De inloop is op vrijdag 9 juli vanaf 09.30 uur. Netwerken kan tot 11.00 uur. Het Pitchfestival met de Pitchcoach start om 10.00 uur. Aanmelden kan via www.ondernemendaltena.nl en is deze keer verplicht vooraf.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl