Werkendamsen winnen play-off EK onder 20

Foto: Rene van der Giessen
16 juni 2021, 19:09
Verlopen

WERKENDAM - Beachvolleybalteam Lynn van Mill en Jill Weeda speelden afgelopen zaterdag in Den Haag om het tweede ticket voor deelname aan het Europees Kampioenschap onder 20 jaar. Dit kampioenschap wordt in juli gespeeld in het Turkse Izmir, als de maatregelen het toelaten uiteraard.

De speelsters, beiden woonachtig in Werkendam en afkomstig uit de opleidingslijn van Kadijk Beach, wonnen beide play-off wedstrijden overtuigend, waardoor zij op dit moment de eerste plaats op de reserveplaats innemen en zij hoogstwaarschijnlijk de mogelijkheid zullen krijgen om in te stromen in het toernooi.

Het eerste team namens Nederland nam niet deel aan de play off, dit is een rechtstreekse aanwijsplek door BTN. De vreugde bij de meiden, die als team ook te bewonderen zullen zijn in de komende eredivisie toernooien, is er niet minder om. Zij bereiden zich voor op een mooie zomer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl