In gesprek met Adriaan van Dis

Foto: Archief
18 juni 2021, 06:03
Verlopen

WOUDRICHEM - Op donderdag 24 juni van 19.30 tot 21.00 uur vindt de derde editie van Ontmoet Schrijvers Online plaats, live vanuit het Bibliotheektheater in Rotterdam.

Schrijver Elfie Tromp gaat deze avond in gesprek met Adriaan van Dis, Simone Atangana Bekono en Maxime Garcia Diaz. Kijkers kunnen tijdens deze livestream zelf ook vragen stellen. Verder wordt er voorgedragen door de aanwezige schrijvers en dichters.

Deze online sessie is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek CultuurPuntAltena. Meer informatie over het programma vindt u op bibliotheekaltena.nl/ontmoetschrijversonline. Ontmoet Schrijvers Online is een initiatief van Bibliotheken en Probiblio waarbij Bibliotheken online bekende schrijvers en dichters ontvangen en interviewen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl