‘Open Tuinweekend’ bij Aart Jongerden in Sleeuwijk

Foto: Edith Léon
22 juni 2021, 19:00
Verlopen

SLEEUWIJK - Op zaterdag 3 en zondag 4 juli is het weer 'Open Tuinweekend' bij Aart Jongerden op 't Zand 37 in Sleeuwijk.

De tuin is bruisend, wispelturig en met liefde en toewijding onderhouden. Madeliefjes mogen in het gazon groeien en onkruid, de planten die durven te groeien waar ze zelf willen, zijn hier welkom voor de bijen, hommels, vlinders en ook voor beestjes die een schuilplaats zoeken. Oude bekenden, nieuwsgierigen en nieuwe bezoekers kunnen van een drankje genieten en een praatje maken. Door de gehele tuin is gelegenheid om te zitten, waar te nemen en tot rust te komen met vogelgeluiden om u heen, fladderende vlinders en ritselende blaadjes.

Dit jaar is Annemarie Schilderes uitgenodigd. Deze kunstenares is bekend om haar kleurrijke schilderijen van bloemen en natuurlijke landschappen. Ze komt in de tuin schilderen en dat doet ze met haar vingers. Petra van Wijk presenteert natuurfoto’s gemaakt in het land van Altena. Edith Léon zal er ook zijn met een bescheiden collectie keramiek. Op zondag 4 juli speelt een band in de tuin. U bent van harte welkom op beide dagen van 11.00 en 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl