Interactieve voorstelling De Kleine Walvis

Foto: www.bibliotheekaltena.nl
27 juni 2021, 12:14
Verlopen

DUSSEN - Op 22 juli is er een interactieve voorstelling voor de kinderen van twee tot vijf jaar oud in De Dussenaar in Dussen.

Gebaseerd op het prentenboek van jaar 2017, maken de kinderen kennis met Boy. Boy vindt na een stormachtige nacht een jonge walvis op het strand. Door Boy te helpen met zingen, dansen en tellen kunnen alle kinderen Boy helpen de kleine walvis naar huis te krijgen. Daar ontstaat een bijzondere vriendschap.

Sophie Rutphen-Stuart is theatermaakster en maakt deze interactieve voorstelling speciaal voor de kleintjes. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van twee tot vijf jaar oud. Er geldt een minimum van vijf en een maximum van dertig bezoekers. Iedereen is welkom op 22 juli van 15.00 tot 16.00 uur in De Dussenaar aan het Wilhelmina plantsoen 1 te Dussen. De entree is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl