Workshop ‘Schrijf je eigen boek’ voor jongeren

Foto: Bibliotheek Altena
27 juni 2021, 12:33
Verlopen

ALMKERK - Schrijven voor jongeren, misschien heb je er al eens aan gedacht. Maar hoe begin je, en wat zijn de grootste verschillen met het schrijven voor andere doelgroepen? Waar moet je allemaal op letten en aan voldoen?

In deze workshop leert schrijfster Chinouk Thijssen je alle facetten die met schrijven te maken hebben, én alle tips & tricks die je kunt gebruiken in je verhaal voor de young adult-doelgroep. Maar natuurlijk word je ook uitgedaagd om zelf iets te schrijven. Misschien is het wel het begin van jouw eigen bestseller. Jouw boek kan namelijk ook echt worden afgedrukt en opgenomen in de collectie van de Bibliotheek CultuurPuntAltena.

Deze workshop is geschikt voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Er geldt een minimum van vier en een maximum van zestien deelnemers. Je kan mee doen op 28 juli van 19.00 tot 20.00 uur in jongerencentrum de Pomp aan de Sportlaan 3A in Almkerk. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl