Workshop Virtual Reality

Foto: www.bibliotheekaltena.nl
27 juni 2021, 12:22
Verlopen

WERKENDAM - Tijdens deze workshop Virtual Reality op 28 juli spelen alle kinderen de hoofdrol in hun film met behulp van VR-brillen en smartphones.

Ze bedenken samen een verhaallijn voor de film. Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met het acteren. Na een paar keer oefenen wordt de film opgenomen met een 360 graden camera die in het midden van de ruimte staat opgesteld. Deze speciale camera filmt 360 graden in het rond en de kijker van de film kan daardoor dus rondkijken. De film wordt teruggekeken met behulp van onze virtual reality brillen en smartphones. Het is dan alsof je op de plek van de camera staat en er overal om je heen iets te zien is.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Er geldt een minimum van vier en een maximum van zestien deelnemers. De kinderen zijn welkom op 28 juli van 15.00 tot 16.30 uur in Dorpshuis Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 te Werkendam. Deelname is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl