IMS Werkendam B.V. stopt als hoofdsponsor bij Voltena Dames 1

Foto: Archief
29 juni 2021, 17:39
Verlopen

ALTENA - IMS Werkendam B.V., toonaangevende onderneming in spuit- en schildertechniek, stopt met de sponsoring van het eerste damesteam van volleybal vereniging Voltena.

IMS heeft drie jaar lang haar naam verbonden aan het eerste damesteam van Voltena en heeft meerdere kampioenschappen meegemaakt. Naast de sponsoring van het eerste damesteam, was de onderneming ook betrokken bij verschillende jeugd, dames en heren teams. Ook was directeur/eigenaar Leendert Hoogendoorn actief als trainer en was hij bestuurlijk betrokken bij de vereniging. Voltena is IMS Werkendam B.V. dankbaar voor alle jaren sponsoring en betrokkenheid. De naam IMS blijft overigens wel zichtbaar in sporthal De Crosser.

René van der Giessen, voorzitter van het Voltena Support Team: “Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. Maar wij zijn zeer verheugd dat we inmiddels een hele mooie en bijzondere overeenkomst hebben kunnen sluiten met een nieuwe hoofdsponsor.” De kersverse eredivisionist Team Voltena Dames 1 zal zich, inclusief nieuwe hoofdsponsor, binnenkort presenteren aan de leden, supporters en pers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl