Rommelmarkt/Braderie bij Park Veldzicht in Genderen

Foto: Archief
29 juni 2021, 17:42
Verlopen

GENDEREN - Op zaterdag 17 juli wordt bij Park Veldzicht aan de Lange Pad 15 in Genderen een braderie gehouden.

De markt wordt ruim opgezet waardoor iedereen de 1,5 meter regel goed kan naleven. Verder staan er op het terrein diverse wasbakken en desinfectiepunten. Er zijn o.a. kramen en grondplaatsen met kleding, koek/snoep, goede doelen, sieraden en rommelmarkt spullen. Daarnaast is de kinderboerderij open en kunnen kinderen zich vermaken in het kabouterbos, de skelterbaan of op een springkussen. Er is een overdekt terras aanwezig waar u iets kunt eten en drinken.

De entree is € 2,50 voor personen ouder dan 12 jaar. De markt is van 10.00 tot 15.00 uur, het park en de horeca zijn open tot 17.00 uur. Opgeven voor een kraam of grondplek is nog mogelijk. Dit kan via www.vanrijswijkverhuur.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl