Veer Aalst-Veen doet mee aan eerste editie Pontjesdagen

Foto: Archief
29 juni 2021, 17:35
Verlopen

AALST/VEEN - In het weekend van 3 en 4 juli worden de allereerste Pontjesdagen georganiseerd. De vele voet- en fietspontjes over de Maas, van Wijchen tot Woudrichem, staan centraal tijdens het evenement.

Langs de route van zo’n 90 kilometer vindt u er maar liefst 13, die u van de ene naar de andere kant van de Maas brengen. Ook het veer Aalst-Veen doet mee. Ga zigzaggend door het gebied met uw haren in de wind. Onderweg is er van alles te doen voor fietsers en wandelaars. Voor het weekend komt een speciale fiets- en wandelkaart beschikbaar waar alle pontjes en de deelnemende bedrijven en organisaties op vermeld staan.

Bij alle deelnemende veren tussen Woudrichem en Wijchen kunt u voor slechts vijftig cent overvaren. Bij het veer Aalst-Veen is de actie geldig voor voetgangers en fietsers die hun ticket van tevoren aanschaffen. Het speciale ticket vindt u onder de naam Pontjesdagen Aalst-Veen op de website en in de Riveer app en is alleen dat weekend geldig. Een aanrader tijdens de Pontjesdagen is de Maasverhalen app. Op de app vindt u verschillende deelroutes die ook langs het Maasveer gaan aangevuld met verhalen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl