Zomerfeesten Almkerk afgelast

Foto: Jeran van Scherpenseel
16 juli 2021, 21:00
Verlopen

ALMKERK - De zomerfeesten in Almkerk gaan ook dit jaar niet door, zo heeft organisator PLONS laten weten.

De festiviteiten zouden gehouden worden van 9 tot en met 21 augustus, maar de nieuwe coronamaatregelen gooien roet in het eten. PLONS laat weten: “We waren er echt bijna. De tent was bevestigd, de artiesten waren geboekt en de activiteiten waren voorbereid. Juist daarom vielen de nieuwe maatregelen, zoals aangekondigd in de persconferentie van 9 juli, rauw op ons dak.”

“De maatregelen hebben ons plan voor de zoveelste keer in de war gegooid en we konden dan ook niet anders dan besluiten Zomerfeesten Almkerk 2021 definitief in zijn geheel te annuleren. Financiële risico’s en gezondheidsrisico’s, onzekerheden met betrekking tot maatregelen en de korte beschikbare tijd, totdat het feest los zou moeten barsten hebben ons besluit gevormd. Voor niemand een leuke beslissing, maar hiermee denken wij een verstandige en verantwoordelijke keuze te maken.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl