Bergsche Maasveren uit de vaart vanwege hoog water

Foto: Sander van Strien
18 juli 2021, 10:58
Verlopen

REGIO - In verband met hoog water zijn vanaf zondag 18 juli de Bergsche Maasveren tot nader bericht gestremd.

Dit laat de Stichting De Bergsche Maasveren weten op hun website. De stichting beheert het Drongelense Veer tussen Waalwijk en Drongelen, het Bernse Veer tussen Bern en Herpt en het Capelse Veer tussen Sprang-Capelle en Dussen. Al deze veerverbindingen zullen gestremd zijn. Wanneer er weer gevaren gaat worden, is nog onbekend.

Daarnaast roept de Veiligheidsregio op om vooral niet te gaan zwemmen in de Maas. Ondanks het mooie weer wordt de oproep gedaan om niet te zwemmen in de rivier of in water dat in verbinding staat met de Maas.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl