De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck

Foto: Archief
18 juli 2021, 10:12
Verlopen

ALTENA - Wilt u toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heeft u daar een coronabewijs voor nodig.

Een coronabewijs maakt u met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heeft u daar een DigiD voor nodig. Vindt u dit lastig of heeft u hier vragen over? Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek. Neem uw BSN-nummer, agenda en uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs mee.

Het Informatiepunt Digitale Overheid is geopend op maandag van 18.00 tot 20.00 uur, woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Bibliotheek CultuurPuntAltena is te vinden op De Werf aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl