Onderzoek naar toegankelijkheid website gemeente

Foto: Pixabay
23 juli 2021, 19:53
Verlopen

ALTENA - Voor een onderzoek naar de toegankelijkheid van de gemeentelijke website(s) is men op zoek naar vrijwilligers. Vindt u het leuk om te helpen?

Voor het onderzoek is het de bedoeling dat u vragen beantwoord via de website, zoals ‘Hoe vraag ik een identiteitsbewijs aan?’, ‘Waar vind ik het bestemmingsplan voor het gebied waar ik woon?’ of ‘Wat is een Persoons Gebonden Budget?’. Als u meedoet met het onderzoek ontvangt u een kleine attentie.

Met de resultaten wil de gemeente de website verbeteren. De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners informatie over de gemeente zo makkelijk mogelijk kunnen vinden. De gemeenteraad heeft het college ook gevraagd hier samen met inwoners naar te kijken. U kunt zich aanmelden via het e-mail adres communicatie@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl