Voltena presenteert unieke samenwerking

Foto: Rene van der Giessen
23 juli 2021, 17:02
Verlopen

WERKENDAM - Op donderdag 15 juli presenteerde de kersverse eredivisionist Team Voltena Dames 1 haar selectie op het nieuwe centrecourt in Sporthal De Crosser in Werkendam.

Tijdens de flitsende perspresentatie werden niet alleen de speelsters en de staf voorgesteld, maar ook de nieuwe hoofdsponsor. De onderneming achter de hoofdsponsor wil anoniem blijven, maar stelt haar ruimte op de shirts, reclameborden en andere uitingen graag beschikbaar aan een indrukwekkend goed doel.

Team Voltena Dames 1 wordt maatschappelijk partner van Stichting Sosijn. Deze stichting biedt zorg op maat aan kinderen met een ernstige (meervoudige) beperking. Dit doet zij dag in dag uit met ontzettend veel passie en liefde. De stichting is gevestigd in de gemeente Altena, waar ook Voltena vandaan komt. Via meerdere acties zal Voltena een bijdrage gaan leveren aan de activiteiten van deze stichting en zal zij de exposure van de eredivisie gebruiken om dit mooie doel onder de aandacht te brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl