Katja Stam en Raisa Schoon nog tot zondag in quarantaine

Foto: Archief
30 juli 2021, 21:35
Verlopen

TOKIO - De beachvolleybalsters Raïsa Schoon uit Werkendam en Katja Stam zitten nog tot zondag 1 augustus in quarantaine in Tokio.

Ze mogen alleen van de kamer af om te trainen of voor de wedstrijden. Dit omdat het duo in dezelfde vlucht KL861 zat met de skaters, de taekwondoka en de tennissers. Vijf leden van TeamNL die aan boord zaten, werden afgelopen week positief getest. De quarantaine duurt nog tot zondag. In totaal betreft het zeven leden van TeamNL die onder deze maatregel vallen.

Schoon en Stam wisten donderdag nog de derde groepswedstrijd tijdens de Olympische Spelen in Tokyo te winnen en gaan als nummer 3 in de poule door naar de volgende fase. Ze wisten het Duitse duo Karla Borger en Julia Sude in twee sets te verslaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl