Grote brand bij agrarisch bedrijf in Almkerk

Foto: Sander van Strien
8 augustus 2021, 16:23
Verlopen

ALMKERK - Bij een agrarisch bedrijf aan de Provincialeweg Zuid in Almkerk is zondag rond 15.50 uur een grote brand uitgebroken.

Op het terrein stond een grote schuur in brand. In de schuur stonden diverse landbouwvoertuigen gestald. De brandweer schaalde op naar grote brand. Er was sprake van flink rookontwikkeling en de rook trok over Almkerk heen. Bij de brand zijn geen schadelijke stoffen gemeten. Er was met name sprake van stank.

Er waren ontploffingen te horen van de gasflessen die vermoedelijk nog binnen stonden. De veiligheidsregio adviseerde inwoners van Almkerk om bij overlast ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten. Aan het begin van de avond is het sein brand meester gegeven. Het nablussen nam nog geruime tijd in beslag. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl