Zilveren medaille voor Schoon en Stam op EK

Foto: Archief
14 augustus 2021, 20:28
Verlopen

WERKENDAM - De Werkendamse beachvollebalster Raïsa Schoon heeft samen met haar beachvolleybal-partner Katja Stam een knappe tweede plaats gehaald op het EK beachvolleybal in Wenen.

Zaterdag wisten ze zich op knappe wijze te plaatsen voor de finale door te winnen van het vierde geplaatste Letse duo Anastasija Kravcenoka en Tina Graudina. Het Zwitserse duo Betschart/Huberlï bleek helaas te sterk. Het werd 16-21 en 12-21. In de eerste set ging het tot 9-9 gelijk op.

Stam raakte toen licht geblesseerd aan haar linkerhand en dat betekende de kentering. Daarna namen de Zwitsers afstand. In de tweede set werden Schoon en Stam direct op achterstand gezet en wisten niet meer terug te komen. Uiteindelijk was er dus een zilveren medaille voor Raïsa Schoon en Katja Stam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl