Workshop ‘Schrijf je eigen boek’ voor volwassenen

Foto: Bibliotheek Altena
15 augustus 2021, 11:56
Verlopen

WOUDRICHEM - Een eigen boek schrijven, misschien heb je er al eens aan gedacht. Maar hoe begin je? Als je dan daadwerkelijk bent begonnen, hoe maak je het dan af? Dan is deze workshop 'Schrijf je eigen boek' iets voor jou.

Tijdens de workshop ‘Schrijf je eigen boek – volwassenen editie’ leer je de vaardigheden om eindelijk te beginnen aan dat verhaal waar je al jaren mee rondloopt én krijg je handvaten die je helpen om dat boek of korte verhaal ook daadwerkelijk af te maken. Auteur, redacteur en schrijfcoach Marijke Vos vertelt je in deze workshop alles wat je moet weten om je eigen boek te schrijven. Met korte opdrachten en ruimte voor vragen en feedback, heb jij straks alle tools in handen om aan de slag te gaan met jouw eigen verhaal. En dat boek waar je over droomt? Dat gaat er komen!

De workshop is op 29 september tussen 19.00 en 21.00 uur op De Werf in Woudrichem. Inschrijven kan via https://www.bibliotheekaltena.nl/. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers en je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn om mee te doen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl