Boek ‘de macht van het water’ verkrijgbaar voor speciale prijs

Foto: Rob Haan
16 augustus 2021, 17:24
Verlopen

REGIO - De kracht van het water mogen we niet onderschatten, dat openbaarde zich deze zomer maar weer eens. Dit keer kwam de nattigheid niet van een woeste zee, maar van bovenstroomse beken en rivieren.

In 2004 schreef dr. Cees de Gast uit Meeuwen het standaardwerk: ‘De macht van het water’ over 1000 jaar waterschapshistorie van hoogheemraadschap Alm en Biesbosch in het Land van Heusden en Altena. Een geschiedenis die de lezer van de Middeleeuwen, via de Sint Elisabethsvloed naar recentere watersnoodrampen zoals die van 1953, voert. 

‘De macht van het water’ is een machtig mooi boek in een fors formaat (21 x 27 cm), gebonden in een hard kaft, het telt 318 bladzijden en is verrijkt met ruim 250 kaarten, afbeeldingen en foto’s. Van dit boekwerk zijn er nog een beperkt aantal beschikbaar. Strix boekenfonds van de Natuur- en Vogelwacht Biesbosch biedt ze aan van € 24,90 voor € 4,95 (zolang de voorraad strekt). Geïnteresseerd in deze unieke aanbieding? Stuur dan een mail naar info@vogelwacht.eu.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl