Inzet prikbus in Altena

Foto: Archief
19 augustus 2021, 18:04
Verlopen

ALTENA - Nu de vaccinatie-locatie in Almkerk is gesloten, gaat de GGD in de gemeente Altena ook een zogenaamde prikbus inzitten.

De bus maakt momenteel een tour door diverse gemeenten in onze regio met als doel om mensen te bereiken die door omstandigheden niet eerder een prik hebben gehaald. Zonder afspraak kunnen mensen de bus inlopen voor informatie, maar ook om een prik te laten zetten. De komende weken worden mensen, onder meer door flyers en via de sociale media, op deze mogelijkheid geattendeerd.

De prikbus is op maandag 13 september te vinden bij VV Achilles, op dinsdag 14 september aan de gedempte Haven in Werkendam, op woensdag 15 september op het Marktplein in Wijk en Aalburg en op donderdag 16 september in Meeuwen op de locatie Hoek voor de kerk. De bus is op locaties op de genoemde datum te vinden tussen 10.00 uur tot 19.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl