Buitendienst ‘Het nieuwe normaal’ in Genderen

Foto: Archief
25 augustus 2021, 11:40
Verlopen

GENDEREN - Voor het tweede jaar op rij gaan de zomerfeesten in Genderen niet door en kan er geen tentfeest worden gehouden, maar het goede nieuws is dat er wel een openluchtdienst wordt gehouden.

Iedereen is welkom op zondag 29 augustus om 16.00 uur op de Meerstraat 8 in Genderen om God te aanbidden en loven onder muzikale begeleiding van praiseband Yada Yeshua. Het thema waarover Chris Snoep zal spreken is: ‘Het nieuwe normaal’. Terwijl we waakzaam zijn, blijven we uitkijken en leven naar wat er echt toe doet en wat Leven geeft. Chris Snoep is werkzaam bij Freedomforfree, die wereldwijd gevangen bezoekt om met toewijding de liefde van God en het evangelie van bevrijding te brengen.

Bij slecht weer wordt de dienst in de Gereformeerde kerk gehouden en daarvoor is inschrijven nodig via de site www.gereformeerdekerkgenderen.nl. Houd de site in de gaten voor de laatste update. Voor de kleine kinderen is er crèche en voor de basisschoolkinderen zijn er werkbladen. Zo mogelijk breng een klapstoel mee.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl