Digi-inloop weer van start op meerdere locaties in Altena

Foto: Archief
25 augustus 2021, 12:03
Verlopen

ALTENA - SeniorWeb Land van Heusden en Altena en de Bibliotheek CultuurPuntAltena pakken de Digi-inloop weer op. Nu de Bibliotheek weer open is en de coronamaatregelen het weer toelaten zijn inwoners van Altena vanaf 1 september van harte welkom op een van de Digi-inlooppunten.

De Digi-inloop is dé plek in Altena waar u met uw digitale vragen terecht kunt. Of het nu gaat om het installeren van een programma, het activeren van uw nieuwe tablet of een digitaal boek op uw e-reader. Vrijwilligers van SeniorWeb en medewerkers van de Bibliotheek CultuurPuntAltena staan voor u klaar. Naast het beantwoorden van uw vragen, kunt u er ook informatie krijgen over (basis) cursussen en training van het Digi-Taalhuis. Iedereen is welkom. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van de Digi-inloop.

U kunt terecht in de bibliotheekvestiging in Nieuwendijk: elke dinsdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur, Servicepunt Vlechtwerk Werkendam: elke dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur, bibliotheekvestiging Woudrichem: elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en Servicepunt de Parel Rijswijk: elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl