Klassiek inloop concert tijdens Open Monumenten Dagen in Woudrichem

Foto: Joke Kramer
25 augustus 2021, 11:44
Verlopen

WOUDRICHEM - De Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert tijdens de Open Monumenten Dagen op 11 en 12 september een aantal klassieke inloop concerten.

De concerten duren ongeveer 45 minuten en worden uitgevoerd door het Barok-ensemble Camerata Capelle. Het ensemble voert stukken uit van o.a. Händel, Telemann en Bach. De muziek wordt afgewisseld met korte, spannende verhalen over de lokale geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie en het Rampjaar 1672, vertelt door theatermaker Michiel van de Burgt in de persoon van de 17de eeuwse Wouter van de Waterlinie.

Een van deze concerten vindt plaats in Woudrichem en wel op zaterdag 11 september in de Martinus kerk aan de Kerkstraat 35 in Woudrichem. De aanvang is 11.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.oudehollandsewaterlinie.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl