Watersportvereniging Woudrichem bestaat 50 jaar

Foto: Archief
25 augustus 2021, 11:29
Verlopen

WOUDRICHEM - De Watersportvereniging in Woudrichem bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje.

De vereniging heeft een mooi programma samengesteld waarbij alle inwoners van Altena en ver daarbuiten uitgenodigd worden om zaterdag 28 augustus te komen kijken, te beleven en mee te doen met de festiviteiten. De drie disciplines van de watersportvereniging (jachthaven, roeien en zeilen) komen uiteraard allemaal aan bod.

In het programma van zaterdag 28 augustus vraagt men speciale aandacht voor de activiteiten van het Watersportverbond. Zij komen met optimisten en supboards om iedereen te laten proeven van deze leuke watersporten. Maar natuurlijk kan er ook geroeid worden, is de jachthaven feestelijk aangekleed en komen de modelbouwclub en Rijkswaterstaat langs. Op zondag wordt bovendien een St Ayles Skiff van de Altena Regatta gedoopt. Kijk voor alle activiteiten op www.wsv-woudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl