Kom naar een Alpha Altena in Wijk en Aalburg

Foto: Annelies Baerveldt
27 augustus 2021, 13:27
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vraag jij jezelf ook wel eens af of er meer is? Heb je altijd al meer willen weten over God? Over Jezus? Over wie Hij was en is? Of ken jij iemand die deze vragen heeft? Kom dan alleen of samen naar een Alphakring in jouw buurt.

Vanaf maandag 6 september start er een Alpha Altena in BuBeClu aan de Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. Tijdens deze cursus ga je op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk. Met een kleine groep wordt gedurende 10 weken op ontdekkingstocht gegaan naar antwoorden op levensvragen.

Alphacursussen zijn gratis en inclusief een maaltijd als de maatregelen het toelaten. Afhankelijk van de maatregelen wordt om 18.30 uur of 19.30 uur gestart. De avonden duren tot 21.00 uur. Je wordt uitgenodigd om mee op ontdekkingstocht te gaan. Meer informatie of aanmelden? Kijk op www.deburchtsleeuwijk.nl/alpha of mail naar alpha@deburchtsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl