Tentoonstelling ‘Altena in Beeld 2021’

Foto: Kunst in Altena Facebook
29 augustus 2021, 12:56
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 18 september en zondag 19 september is de eerste tentoonstelling van Stichting KunstinAltena. Een cultuurevenement met een omlijstend programma van muziek en theater.

Het gemeentehuis en Servicebioscoop Hollywoud staan tijdens ‘Altena in Beeld 2021’ in het teken van kunst van eigen bodem. Inmiddels hebben 17 kunstenaars die woonachtig en werkzaam zijn binnen de gemeente Altena toegezegd hun werk op 18 en 19 september te willen exposeren. Het gaat hierbij om schilderijen, foto’s, keramiek, sieraden en ruimtelijke objecten.

De eerste tentoonstelling van KunstinAltena wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur in en rond het Gemeentehuis van Altena aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Dit evenement valt dat weekend samen met het Liniepadfestival.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl