Altena Road Runners start na corona pauze weer met cursus ‘Start To Run’

Foto: Archief
31 augustus 2021, 17:34
Verlopen

GIESSEN - Wilt u ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en uw conditie te verbeteren? En dan het liefst bij u in de buurt? Maar vindt u die eerste stap zo lastig? Dan is Start to Run iets voor u.

Vanaf zaterdag 18 september organiseert Altena Road Runners, in samenwerking met de Atletiekunie, weer zeven ‘Start to Run’ trainingen. Samen, maar op uw eigen niveau gaat u met andere ‘Start to Runners’ op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. U traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij u in de omgeving.

Na zeven weken bent u in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen aanvang 19.45 uur. Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolgcursus aan die ernaar streeft om in een half jaar één uur te kunnen hardlopen. U bent welkom vanaf zaterdag 18 september bij sporthal De Jager in Giessen. Voor meer informatie over Start to Run, de dichtstbijzijnde locatie en inschrijven kijkt u op www.yakultstarttorun.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl