Maaltijd chauffeurs gezocht voor Werkendam

Foto: Archief
31 augustus 2021, 18:07
Verlopen

WERKENDAM - Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers. Mensen die graag iets voor een ander betekenen. Even een praatje, wat aandacht aan de deur en eventueel het signaleren van mogelijke problemen.

De vrijwilligers halen de maaltijden op rond 11.00 uur, bij de keuken van Goezate in Werkendam, waarna deze worden rondgebracht door heel Werkendam. Dit zou ongeveer een uur in beslag moeten nemen, aangezien ook de laatste maaltijden dan nog warm kunnen worden afgeleverd. Trema is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers, bij voorkeur uit Werkendam, die de beschikking hebben over een auto.

Er worden mensen gezocht voor de woensdagen en/of donderdagen. Werkendam heeft een gezellig team van maaltijd chauffeurs. U mag altijd een keer bellen en bespreken of het geschikt werk voor u is. Denkt u er even over na? Trema vergoedt 0,32 cent per gereden kilometer. U kunt contact opnemen met Trema Welzijn op telefoonnummernummer 0183-408444 of fenna.vogelsang@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl