Sleeuwijkse verenigingen organiseren open dag in De Bolderik

Foto: Archief
31 augustus 2021, 18:18
Verlopen

SLEEUWIJK - Zaterdag 11 september organiseren Dorpshuis de Bolderik en een groot aantal verenigingen die De Bolderik als thuisbasis hebben een open dag.

De open dag wordt georganiseerd om, zo aan het eind van de coronacrisis, iedereen ‘hernieuwd’ kennis te laten maken met een groot deel van het verenigingsleven van Sleeuwijk. Er zullen een groot aantal kramen staan waar de diverse verenigingen laten zien wat ze te bieden hebben. Dit varieert van Tai Chi tot darten en van schilderen tot zingen in een koor.

U bent van harte welkom om van 14.00 tot 17.00 uur een bezoek te brengen aan De Bolderik in Sleeuwijk. Ook verenigingen die op zoek zijn naar een ruimte, zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl