Presentatie tweede bundel Hendrien de Jong-Aperloo uit Meeuwen

Foto: Archief
11 september 2021, 16:46
Verlopen

MEEUWEN - Nadat de eerste oplage van de debuutbundel van Hendrien de Jong-Aperloo uit Meeuwenen ook de herdruk snel uitverkocht was, kon een tweede bundel niet uitblijven.

Op zaterdag 18 september wordt om 11.15 uur, met een inloop vanaf 11.00 uur, in het Dorpshuis van Meeuwen aan de Dorpsstraat 28 de nieuwe gedichtenbundel van Hendrien de Jong-Aperloo gepresenteerd. In mooi ongecompliceerd taalgebruik wordt in de bundel over tal van onderwerpen die met het leven en religie te maken hebben gedicht. De dichter laat op tal van plekken in de bundel haar eigen kwetsbaarheid zien.

Een ieder wordt hierbij uitgenodigd om bij presentatie van de bundel aanwezig te zijn. Na de presentatie is de bundel, genaaid gebonden, met harde kaft en leeslint, voor € 15,95 te koop en Hendrien zal desgewenst uw bundel signeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl