Vanaf maandag staat de prikbus in Altena

Foto: Archief
11 september 2021, 17:04
Verlopen

ALTENA - Komende week van maandag tot en met donderdag staat de prikbus van de GGD in Altena. Iedere dag op een andere locatie.

Iedereen die nog geen afspraak heeft gemaakt voor een prik is van harte welkom, zonder afspraak. Het enige dat men mee hoeft te nemen is een legitimatiebewijs en als men dat niet heeft, wordt er een oplossing gezocht. In de bus kan men kiezen voor een vaccinatie met het Janssen of met het Pfizer vaccin. Mensen die (nog) geen vaccinatie willen, maar eerst nog meer informatie willen hebben zijn ook welkom.

U kunt de prikbus van de GGD op de volgende momenten in de gemeente Altena vinden: maandag 13 september van 10.00 uur tot 19.00 uur bij VV Achilles aan de Groeneweg in Veen. Dinsdag 14 september van 10.00 uur tot 19.00 uur aan de Gedempte Haven in Werkendam. Woensdag 15 september van 10.00 uur tot 19.00 uur op het Marktplein in Wijk en Aalburg en donderdag 16 september van 10.00 uur tot 19.00 uur op de hoek voor de kerk in Meeuwen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl